Close

Разладна опрема – машини за мраз

Разладна опрема или потребата за ладење е, во нашите географски широчини, древна потреба и ако некогаш мразот беше природен од северните наоѓалишта, модерниот, производ со напредна технологија на Еурфригор, кој ги исполнува сите параметри на хигиена, практично и ефтина.

Високата технологија што се користи, производниот капацитет и строгите тестови го гарантираат високиот квалитет на производот.

Со кои брендови за разладна опрема соработува Еурефи Инженеринг?

BRICE

ICE TECH

Кој тип на мраз го барате?

Полн мраз, Рамен мраз, коцка мраз, мраз од грутки како и многу други типови на мраз.

Брендот BRICE или Еурофригор Разладна опрема Еурефи производител на разладна опрема – нашите производители на мраз се сертифицирани од TÜV Rheinland (Technischer Überwachungs-Verein), ознака што го потврдува високиот квалитет и безбедност на производот.

Компанија е родена во 2010 година, комбинирајќи ја аквизицијата на историскиот италијански бренд EURFRIGOR (во ледено поле од 1968 година) и искуството / компетентноста на нашата сопствена групација.

Целиот наш асортиман е произведен во нашата фабрика во Вила Кортезе, близу Милано, и сите артикли се тестираат во работни услови пред да бидат одобрени од нашите техничари.

Компанијата обезбедува широк и разновиден спектар на производители на мраз, кои ги извезуваат во повеќе од педесет земји низ целиот свет меѓу кои и Македонија , исполнувајќи широк спектар на апликации и различни потреби на ICE: од ресторани до хотели, ноќни клубови, ресторани за брза храна, болници, стоковни куќи, индустрии за преработка на храна, рибни индустрии, супермаркети, велнес & СПА центри…

Компанијата Еурефи Инженреинг исто така ги застапува производите на брендот ICE TECHРазладна опрема бренд ICE TECH .

Ice Tech машините се сертифицирани според највисоките стандарди за квалитет во разладна опрема, вклучувајќи ја и нивната производна единица со сертификат ISO 9001 што гарантира квалитет на нашиот работен процес и ознака за сертификација CE низ целиот опсег.
Ice Tech машините добија електромагнетна безбедност и одобрување на компатибилност со меѓународното сертифицирање

Институт ТЕКНО ЦЕРТ. Тие исто така имаат и други меѓународни сертификати, KETI, UL, NSF, како и безбедносни и социјални сертификација за одговорност на работното место за целата компанија. Сите производи на Ice Tech се засноваат и на оперативната и на ефикасноста на производството. Критериумот на ефикасност вклучува заштеда на енергија и потрошувачка на вода, како и леснотија на одржување и поправка на работите машината.

Компанијата за разладна опрема ICE TECH е основана во 2000 год. и е еден од најбитните играчи во бизнисот – (производители на мраз).

Доколку сте заинтересирани да погледнете каталог или да направите порачка ке ве молиме да не контактирате преку контакт страната.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MacedonianUSA