Close

Професионална опрема за кујни и останата угостителска опрема

Повеќе од 13 години на македонскиот пазар со најпрофесионална опрема за кујни и останата угостителска опрема од добро познати светски брендови

Компанијата Еурефи Инженеринг нуди високо квалитетна опрема за кујни од следните брендови:

RestoItalia Elettrobar Tecnoeka Berto’s estrade IceTech Sirman RM Gastro итн…

Секој од брендовите нуди широка палета на професионални производи за најразлични дејности.

RestoItalia добро познат бренд за печки за пица

професионална опрема за кујни ( oprema za kujni )

Elettrobar бренд кој години наназад е препознатлив по производство на машини за садови. Омилен меѓу клиентите кои водат ресторани, мензи, хотели итн…

Меѓу горе наведените и водечки во повеќе бранши се најде и брендот Berto’s кои располагаат со широк асортиман за кетеринг, RM Gastro како и Estrade.

Во делот на конвектоматски печки ви го презентираме брендот ТеcnoEka.

TecnoEka произведува професионални печки со бренд Ека за ресторани, пекари, слаткарници. Професионалци ширум светот се потпираат на нашите производи и врз основа на клучните принципи на нашата корпоративна филозофија: ние ги задоволуваме нашите клиенти со сигурни производи кои се карактеризираат со квалитет, ефикасност, технички напредок, лесна употреба и оптимални перформанси. Нашата цел е постојано да се подобруваме, со поедноставување на работата на оние кои ја користат нашата опрема.

Доколку имате некое прашање подетално да ве интересира за било кој бренд кој го нуди Еурефи Инженеринг ќе ве молиме да не исконтактирате на телефонскиот број или преку контакт страницата кликнете тука

Related Posts

MacedonianUSA