Новости од Еурефи Инженеринг

Угостителска опрема

Почитувани,

На оваа страна ќе може да ги проследите сите новости во врска со најновите и најквалитетни брендови во областа на угостителската опрема, конвектоматски печки, печки за пица, машини за садови, машини за мраз, детергенти, разладна опрема, машини за перални како и останата угостителска опрема.

Доколку имате одредени прашања или би сакале да нарачате слободно контактирајте не преку контакт страната на Еурефи Инженеринг

0

Разладна опрема – машини за мраз

Разладна опрема или потребата за ладење е, во нашите географски широчини, древна потреба и ако некогаш мразот беше природен од северните наоѓалишта, модерниот, производ со напредна технологија на Еурфригор, кој ги исполнува сите параметри на хигиена, практично и ефтина. Високата Continue Reading
1

Професионална опрема за кујни и останата угостителска опрема

Повеќе од 13 години на македонскиот пазар со најпрофесионална опрема за кујни и останата угостителска опрема од добро познати светски брендови Компанијата Еурефи Инженеринг нуди високо квалитетна опрема за кујни од следните брендови: RestoItalia Elettrobar Tecnoeka Berto's estrade IceTech Sirman Continue Reading
0

Нешто повеќе за Елетробар

Елетробар ( Elettrobar ) е поставен во 1969 година во Сан Пјетро ди Легнаго (ВР).Првите индустриски машини за миење садови произведени од Компанијата обезбедија почетен голем удел на италијанскиот пазар.Со текот на годините, посветувајќи особено внимание на постојаното истражување и Continue Reading
0

Угостителска опрема

Што треба да знаете за угостителска опрема ШТО Е УГОСТИТЕЛСКА ОПРЕМА Под угостителска опрема се подразбира целокупниот инвентар (крупни и ситни предмети), кои на било кој начин, директно или индиректно, гостите ги користат додека престојуваат во угостителскиот објект. СИТНА УГОСТИТЕЛСКА Continue Reading