Close

Нешто повеќе за Елетробар

Елетробар ( Elettrobar ) е поставен во 1969 година во Сан Пјетро ди Легнаго (ВР).
Првите индустриски машини за миење садови произведени од Компанијата обезбедија почетен голем удел на италијанскиот пазар.
Со текот на годините, посветувајќи особено внимание на постојаното истражување и иновативноста на производите, Елетробар ( Elettrobar ) се здоби со водечка позиција и на главните европски пазари, со производи што се карактеризираат со исклучителен сооднос цена / квалитет.
Во 1990 година, компанијата беше купена од групацијата Еуротек, која во 2000 година стана дел од американската мултинационална ITW (Илиноис алатка работи) наведени во Индексот на Волстрит Стандард и Пурс и со промет од 20 милијарди долари и околу 900 брендови ги продадоа сите низ целиот свет.
Одржан во големи инвестиции направени од новите сопственици, Елеттробар воспостави комплетна организациска структура (производство, логистика, квалитет на производот) станувајќи еден од водечките играчи на светскиот пазар на индустриски машини за миење садови.

Официјален веб сајт на компанијата е https://www.elettrobar.co.uk/

Главен застапник и дистрибутер на брендот Elettrobar во македонија е Еурефи Енженеринг Дооел Скопје за повеќе информации посетете ја контакт страницата

Related Posts

MacedonianUSA