Угостителска Опрема – Еурефи Инжинеринг

ЕУРЕФИ ИНЖИНЕРИНГ

ПРОФЕСИОНАЛНА УГОСТИТЕЛСКА ОПРЕМА

Restaurant Equipment

Угостителска опрема – Еурефи Инженеринг

  • Внимателно избран тим од искусни професионалци за угостителска опрема
  • Повеќегодишно искуство
  • 24 часовна посветеност на потребите на нашите клиенти
  • Високо квалитетни и ефикасни производи

Консултантски услуги

Угостителска и разладна опрема

Угостителска опрема

Опрема за перални

Опрема за перални

Опремување на јавни и приватни објекти

Опремување на објекти

ПРЕМИУМ БРЕНДОВИ ВО УГОСТИТЕЛСКА ОПРЕМА

Посветувајќи посебно внимание на постојаното истражување и иновации, кои придонесоа професионалните машини за миење садови да бидат поразлични од другите, Еlettrobar се здобија со водечка позиција на главниот европски пазар во угостителска опрема.

Elettrobar угостителска опрема
Everlasting Угостителска Опрема

Еverlasting e eдна од водечките компании во полето на производство на разладна опрема. Квалитетот, ефикасноста и иновативноста се клучните зборови кои овозможија постоење на овој бренд повеќе од 60 години.

Почнувајќи од 1978 година, главниот фокус на Tecnoeka е во иновацијата и индустријализацијата на своите производи, промовирајќи ја комбинацијата помеѓу естетиката и функционалноста во опрема за кујни( угостителска опрема ).

TecnoEka
Berto's ugostitelska oprema

Со концентрацијата и посветеноста на ергономијата, удобноста, функционалноста, силата и безбедноста, Berto’s oвозможи задоволување на потребите на професионалните готвачи.

EnglishAlbania